Υπογραφή δύο συμβάσεων για έργα κατασκευής αποχετευτικού δικτύου των οικισμών Λεκάνης Σπερχειού ποταμού

Στις 5 & 17 Ιανουαρίου 2024, υπογράφτηκαν δύο συμβάσεις αντίστοιχα, που αφορούν στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου των οικισμών Λεκάνης Σπερχειού ποταμού προς τις ΕΕΛ Λαμίας και ΕΕΛ Υπάτης – Λιανοκλαδίου με τις απαιτούμενες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις (αντλιοστάσια).

Οι συμβάσεις υπογράφηκαν μεταξύ του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας κ. Σ. Κουτσοβέλη και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου TEDRA, κ. Ι. Τόλιου. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

  • την “Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης οικισμών Λεκάνης Σπερχειού με αποδέκτη την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Υπάτης – Λιανοκλαδίου”, προϋπολογισμού 7.564.000,00€ (με ΦΠΑ) και
  • την “Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης οικισμών Λεκάνης Σπερχειού με αποδέκτη την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Λαμίας”, προϋπολογισμού 9.467.400,00€ (με ΦΠΑ)

Τα έργα στοχεύουν στην προστασία της δημόσια υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των οικισμών της ευρύτερης περιοχής, καθώς και στη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, του υπόγειου και του επιφανειακού υδατικού συστήματος και της βιοποικιλότητας της περιοχής.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης των έργων, ορίζεται σε δεκαοκτώ (18) μήνες από την ημέρα υπογραφής των αντίστοιχων συμβάσεων.

Previous

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή μονάδας ξήρανσης ιλύος ΕΕΛ Λαμίας

Kοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ομίλου TEDRA 2024

Next